LauCO op de beurs “Park & Road”

20130527-210840.jpg Lauco is aanwezig op de beurs Park&Road die doorgaat in Kortrijk Expo op 28,29 en 30 mei telkens van 09u30 tot 17u00. U treft ons op stand 388.

Diverse vloersystemen zijn er te bezichtigen, waaronder ook onze unieke Pureatec berijdbare waterdichting.

Wij begroeten u graag op onze stand met een hapje en een drankje !

Het Lauco-team.

 

 

 

20130527-210527.jpg

Parkeerdak “Frontpark 1 “ te Zaventem luchthaven

interparking_frontpark1_zaventem_15Na een duurtest van 1 jaar op het centrale gedeelte (1500m2) van de dakparking mocht LauCo ook de resterende 13.500 m2 van de bovenverdieping van parkeergarage “Frontpark 1” op onze nationale luchthaven te Zaventem van een waterdichte antislip slijtlaag voorzien.

De oude dichting was op verschillende plaatsen lek. Gezien de beperkte tijd om de parking af te sluiten is niet de gehele oude dichting weggenomen, maar werden de slechte plaatsen volledig uitgefreesd en hersteld, waarna de gehele oppervlakte van de parking voorzien werd van een speciale tussenhechting en een nieuwe anti-slip berijdbare dichting,  inclusief een nieuwe belijning.

Meer info en fotomateriaal treft U in de afdeling projecten > waterdichting> parkeerdaken> Luchthaven Frontpark 1 Zaventem (fase 2).

U kan voor inlichtingen mbt dit en andere projecten steeds terecht op info@lauco.be, of rechtstreeks op nr 0478/982193 bij de LauCo projectverantwoordelijke.

LauCo antislip PU gietvloeren in parkeergarages

interparking_kouter_gent_17Recentelijk werden door Interparking een aantal van hun parkeergarages in een nieuw kleedje gestoken. Met 67 parkeergarages en 41.489 parkeerplaatsen in België is Interparking de grootste speler in dit marktsegment voor ons belgenland. Interparking ontwierp tevens een nieuwe huisstijl met nieuwe lichtere kleuren voor rijbanen die een sfeer van ruimte en veiligheid scheppen. De parkeervakken zijn duidelijk gescheiden met brede lijnen, wat het “juist” parkeren vergemakkelijkt.

Na verschillende minder goede ervaringen met epoxy- en coatinggebaseerde systemen zocht Interparking een slijtvast en tevens slipvast systeem. Tegelijk moesten in een aantal parkeergarages de betonvloeren opnieuw uitgevlakt worden, omwille van een uitgesproken betonschade en slijtage van de toplaag. Na diverse voorafgaandelijke testen heeft Interparking besloten dat de PU gebaseerde antislip gietvloeren van LauCO een slijtvaste en zeker ook op termijn een prijsgunstig alternatief boden.

Voor meer informatie en foto’s  betreffende deze projecten kan U terecht op deze site bij Projecten > Interieur&project > Parkeergarages

U kan voor inlichtingen mbt dit en andere projecten steeds terecht op info@lauco.be, of rechtstreeks op nr 0478/982193 bij de LauCo projectverantwoordelijke.

 

Nieuwbouw en renovatie Drukkerij Geers Offset

drukkerij_geers_4Offset drukkerij Geers in Gent-Zeehaven is in 2012 niet alleen verdubbeld in oppervlakte, de drukkerij werd ook helemaal gerenoveerd en herschikt.

Naast het bijplaatsen van een nieuwbouw van 4000 m2, werden alle machines verplaatst, nieuwe machines toegevoegd, tussenmuren weggehaald, men is klaar voor de komende opdrachten bij Geers !

De volledige nieuwbouw werd voorzien van het “LauCO Sparkle” kunstharssysteem, en ook de oude betonplaten werden gerenoveerd, uitgevlakt en voorzien van hetzelfde kunstharssysteem, wat niet alleen het reinigen vergemakkelijkt, maar tevens komaf maakt met betonstof en indringing van chemicaliën in de ondergrond.

Voor meer informatie en foto’s betreffende dit project kan U terecht op deze site bij Projecten > Industrie > Productie > Drukkerij Geers Offset

U kan voor inlichtingen mbt dit en andere projecten steeds terecht op info@lauco.be, of rechtstreeks op nr 0478/982193 bij de LauCo projectverantwoordelijke.

Erkenning D29 KLASSE 4

Beste klanten,

Bij deze kunnen wij u melden dat LAUCO recentelijk een verhoging van erkenningsklasse heeft bekomen.

LauCO heeft nu D29 KLASSE 4. Dit betekent concreet dat LauCO de mogelijkheid krijgt om nog grotere en complexere opdrachten uit te voeren.

Uiteraard, geachte klant, kan u een kopie van dit attest op eenvoudig verzoek bekomen.

Nieuwe website

 

Zoals u kan merken zit Lauco.be volledig in het nieuw !

Met deze nieuwe website hopen wij u vanaf nu nog beter te kunnen informeren over onze producten en diensten.
Naast informatie omtrent producten & technieken, vind u ook een zeer uitgebreide lijst van door ons reeds uitgevoerde projecten. Aan de hand van beschrijvingen en foto’s krijgt u zo een indruk van de uitgevoerde werken.

U kan steeds met uw vragen & opmerkingen bij ons terecht via deze coördinaten, of via ons invulformulier.