Bedrijfsprofiel

LauCO bvba is een jong en dynamisch bedrijf dat evenwel reeds een tiental jaar ervaring heeft in diverse kunstharstoepassingen. LauCO legt zich toe op studie, design, produktie, verkoop en uitvoering van kunstharsgebonden vloeren en bekledingen. Van heavy-duty industriële anti-slip vloeren tot trendy gietvloeren voor handelszaken. Onze know-how beperkt zich niet tot het formuleren en produceren van een top-kwaliteit kunstharsvloer, maar omvat evenzeer de perfecte uitvoering van diverse complexe installatietechnieken.

Studie

Onze ingenieurs hebben de nodige ervaring om u te helpen bij het dimensioneren van uw kunstharsvloer. Uitgaande van de aard en de staat van de ondergrond, de voorziene mechanische en chemische belasting van de vloer, en de esthetiek, stellen zij u de meest opportune vloeropbouw voor.

Design

LauCO is een trendsetter in design van kunstharsgebonden vloeren. Onze blijvende creativiteit, de kennis van en leergierigheid naar nieuwe grondstoffen, drijven ons naar vernieuwende kunsthars vloersystemen. Voorbeeld daarvan zijn onze hedendaagse cementlook vloeren en onze trendy troffelvloeren. Onophoudelijk ontwikkelen wij verrassende effecten en nieuwe kleurlijnen.

Produktie

LauCO werkt enkel met grondstoffen en procedures die voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen. LauCO heeft alle technologie in huis om elke kunstharsvloer te benaderen als maatwerk. Er wordt bovendien een bewuste keuze gemaakt voor de laatste generatie epoxy’s en polyurethanen : vriendelijk voor mens en milieu. Enkel toptechnologie achten wij goed genoeg om u – onze klanten – te dienen.

Verkoop en Uitvoering

Een mooi produkt vraagt een perfecte plaatsing. Praktijkgericht denken en een goed evenwicht tussen ervaring en vorming, zorgen ervoor dat onze plaatsingsploegen garant staan voor een naadloze uitvoering van uw naadloze kunstharsvloer

LauCO gaat prat op een goed gevulde referentielijst vol geslaagde projecten en tevreden klanten. We werken samen met gerenomeerde architectenbureau’s, diverse openbare besturen, aannemers, en klanten uit industrie of privé. Informeert u ons over uw toekomstig vloerproject? We zien er naar uit om met u te kunnen samenwerken!!