Technische daken

LauCO synthetische dichting : 100% waterdichte oplossing
een dak moet dicht zijn ! maar door de vel technieken die momenteel bovenop het dak geplaatst worden is dat niet altijd even eenvoudig. Zonder afdoende scheuroverbruggende bescherming aan vele opstanden en doorvoeren, zal vroeg of laat vochtinsijpeling optreden, en onvermijdelijk schade tot gevolg hebben. Onze bekledingen zijn tevens perfect beloopbaar zodat onderhoud aan technische installaties geen probleem geeft.

Synthetisch gespoten dichting van LauCO vormt een scheuroverbruggend, ponsbestendig en snel doorhardend membraan, en zal een langdurige bescherming bieden tegen betonschade. Bovendien zijn onze systemen perfect overlaagbaar met een kunsthars werkvloer, al of niet voorzien van antislip instrooi.

Opstanden, doorvoeren en detaillering zijn naadloos uit te voeren in dmv gespecialiseerde spuittechnieken en -machines aangebrachte bekleding. Ook zettingsvoegen kunnen naadloos ingewerkt worden in het dichtingssysteem. Door de hoge reactiviteit van onze kunstharssystemen is het brugdek snel klaar voor verdere afwerking of ingebruikname.

Samen met U onderzoeken onze ingenieurs welk LauCO synthetisch waterdichtingssysteem best voor uw toepassing geschikt is. De korte uitvoeringsperiode zorgt dan weer voor het halen van uw projectplanning. 

Acrytec : MMA-Polyurethaan systeem

Baytec : hotspray polyurethaan

Pureatec: hotspray Polyurea

Neem snel contact met ons op, wij komen vrijblijvend langs en zorgen graag voor alle info en een offerte.

Onze referenties:

Er zijn momenteel geen referenties beschikbaar in deze categorie.