Waterdichting

Bruggen
LauCO synthetische dichting: 100% scheuroverbruggende oplossing. Vroeg of laat zullen in gewapend beton scheuren optreden. Zonder afdoende scheuroverbruggende bescherming zal dus  vochtinsijpeling in het beton optreden, en onvermijdelijk schade aan de wapening tot gevolg hebben. Daardoor komt de draagkracht en stabiliteit van de betonconstructie in gevaar.
Spoorwegbruggen
LauCO synthetische dichting: 100% ponsbestendige oplossing. Een spoorwegbrug is moeilijk te cotroleren en/of onderhouden. gezien de voortdurende aanwezigheid van ballast en sporen is schade dikwijls slechts vast te stellen indien het al 5 voor twaalf is. Daarom is betonbescherming op spoorwegbruggen mogelijks nog belangrijker dan bij gewone bruggen.
Betonconstructies
LauCO synthetische dichting: 100% beschermende oplossing. Sterk, technisch, structureel en creatief : beton is een veelzijdig materiaal! Door inwerking van vocht en chemicaliën wordt uw betonconstructie echter dagelijks op de proef gesteld.
Parkeerdaken
LauCO kunstharsvloeren : de 100% rijklare oplossing Flexibiliteit, grip & antislip, vuilbestendigheid gekoppeld aan gemak van reiniging, een groot gamma kleuren en naadloos : allemaal voordelen van de LauCO kunstharsvloeren voor uw parkeergarage, maar tevens ook toepasbaar op onze flexibele ponsbestendige bekledingen voor uw parkeerdak!
Technische daken
LauCO synthetische dichting : 100% waterdichte oplossing een dak moet dicht zijn ! maar door de vel technieken die momenteel bovenop het dak geplaatst worden is dat niet altijd even eenvoudig. Zonder afdoende scheuroverbruggende bescherming aan vele opstanden en doorvoeren, zal vroeg of laat vochtinsijpeling optreden, en onvermijdelijk schade tot gevolg hebben.

Er zijn momenteel geen referenties beschikbaar in deze categorie.

Hellingen
LauCO kunstharsvloeren : de 100% antislip oplossing Flexibiliteit, grip & antislip: een helling krijgt wat te verduren. De krachten op de bekleding van een helling kunnen vrij intensief zijn. Toch zijn onze bekledingen hiertegen zonder problemen bestand.
Daktuinen
LauCO synthetische dichting : 100% wortelvaste oplossing Een groendak moet dicht zijn, maar ook na verloop van tijd waterdicht blijven. Wortelgroei van planten, het belopen van het dak voor onderhoud en temperatuurverschillen tussen zomer en winter zorgen voor een zeer uiteenlopende belasting van het waterdichtingsmembraan. LauCO beschikt over diverse systemen die al deze eisen voldoen, er is vast een oplossing voor uw probleem.
Staalconstructies
LauCO synthetische dichting : 100% beschermende oplossing Sterk, technisch, structureel en creatief : staal is een veelzijdig materiaal! Door inwerking van vocht en chemicaliën wordt uw staalconstructie echter dagelijks op de proef gesteld.
Waterbekkens - Fonteinen
LauCO synthetische dichting : 100% waterdichte oplossing waterbekkens voor waterzuivering, zwembaden, fonteinen, waterpartijen in pretparken of dierentuinen, beton is een veelzijdig materiaal! Door inwerking van vocht en chemicaliën wordt uw betonconstructie echter dagelijks op de proef gesteld.