Daktuinen

LauCO synthetische dichting : 100% wortelvaste oplossing
Een groendak moet dicht zijn, maar ook na verloop van tijd waterdicht blijven. Wortelgroei van planten, het belopen van het dak voor onderhoud en temperatuurverschillen tussen zomer en winter zorgen voor een zeer uiteenlopende belasting van het waterdichtingsmembraan. LauCO beschikt over diverse systemen die al deze eisen voldoen, er is vast een oplossing voor uw probleem.
Synthetisch gespoten dichting van LauCO vormt een scheuroverbruggend, wortelvast, ponsbestendig en snel doorhardend membraan, en zal een langdurige bescherming bieden tegen insijpeling en betonschade. Bovendien zijn onze systemen volledig naadloos, dus weer een zorg minder voor uw groendak. Opstanden, doorvoeren en detaillering zijn naadloos uit te voeren in dmv gespecialiseerde spuittechnieken en -machines aangebrachte bekleding. Ook zettingsvoegen kunnen naadloos ingewerkt worden in het dichtingssysteem. Door de hoge reactiviteit van onze kunstharssystemen is uw dak snel klaar voor verdere installatie van uw groendak of tuin.

Samen met U onderzoeken onze ingenieurs welk LauCO synthetisch waterdichtingssysteem best voor uw toepassing geschikt is. De korte uitvoeringsperiode zorgt dan weer voor het halen van uw projectplanning.
Baytec : hotspray polyurethaan
Pureatec: hotspray Polyurea

Neem snel contact met ons op, wij komen vrijblijvend langs en zorgen graag voor alle info en een offerte.

Onze referenties: