Voeding

LauCO kunstharsvloeren : de 100% hygiënische oplossing
Voeding is hygiëne : installaties die voldoen aan strenge HACCP normen en weerstaan aan veelvuldig reinigen met water en dikwijls “sterkere” reinigingsmiddelen of methodes.
Productiezones, frigo- en diepvrieszones, magazijnen of winkels : elke zone verdient zijn eigen LauCO kunstharsvloer !

Aangepaste slipvastheid, naadloze plinten, talrijke afvoergoten en vloeistodichtheid zijn een must in de voedingssector. Dikwijls wordt ook vertrokken van “oude situaties” : verplaatsen van afvoerpunten, hellingen aanpasen, een oude tegelvloer weer aanvaardbaar maken voor de nieuwe normen, en graag alles ASAP !

Geen nood, LauCO beschikt over talrijke machines voor de voorbereiding en aanpassing van uw draagvloer. Dmv epoxy-beton en de nodige glasvezelwapening zorgen wij weer voor een perfecte ondergrond. Een aangepaste gietvloer met geringe dikte zorgt daarna weer voor een veilige werkvloer, zonder horten en storten, mooi aansluitend op de aanpalende zones.

Samen met U wordt nagegaan hoe de werken kunnen verlopen zonder al te veel invloed op de productie of het commercieel gebeuren. . Meestal hebben wij genoeg aan 2 of 3 werkdagen per af te werken zone!

De LauCO Seamless EP gietvloeren met gladde of antislip afwerking, De flexibele en geluiddempende LauCO Seamless PU vloeren, de unieke LauCO Sparkle of meer decoratieve LauCO Ceramo…er is altijd een gepast kunstharssysteem voor uw specifieke toepassing.

Neem gerust contact met ons op, wij brengen U graag een bezoek en zorgen voor een gratis en vrijblijvende offerte.

Onze referenties: