Parkeergarages

LauCO kunstharsvloeren : de 100% rijklare oplossing
Flexibiliteit, grip & antislip, vuilbestendigheid gekoppeld aan gemak van reiniging, een groot gamma kleuren en naadloos : allemaal voordelen van de LauCO kunstharsvloeren voor uw parkeergarage.
Dikwijls gaat het ook hier om renovatieprojecten, oude betonvloeren met aanzienlijke schade of vochtdoorslag, of recentere maar slecht gepolierde betonvloeren. LauCO beschikt over diverse renovatie en voorberedingstechnieken die gekoppeld aan speciale primers en schraaplagen met glasvezelwapening leiden tot een strakke flexibele gietvloer, terug klaar voor jarenlang intensief gebruik. Ook voor het vernieuwen van zettingsvoegen hebben wij diverse oplossingen in ons pakket.

LauCO Seamless U : een sterk maar flexibel polyurethaan vloersysteem in gladde of antislip uitvoering is op lange termijn steeds de beste en meest voordelige oplossing voor uw parkeergarage. In een mum van tijd genieten uw klanten weer van een veilige en schitterende parkeeromgeving waar ze jarenlang met een goed gevoel graag weerkeren.

Voor buitentoepassingen en parkeerdaken beschikken wij eveneens over LauCO Flex , LauCO Acrytec en de meest moderne LauCO Pureatec : de polyurea hotspray. U treft al deze oplossingen onder onze tab “waterdichting”.

Neem snel contact met ons op, wij komen vrijblijvend langs en zorgen graag voor alle info en een offerte.

Onze referenties: