Vervoer & transport

LauCO kunstharsvloeren : de 100% veilige oplossing
Werkvloeren in onderhoudswerklaatsen voor auto’s, vrachtwagens of bus-tram-metro , perrons, laadkades, hellingbanen…op al deze plaatsen zijn vlakheid, goede rij- en loopeigenschappen, antislip in “natte” zones, vloeistofdichtheid, rubberbestendigheid, chemische resistentie van cruciaal belang. Een betere lichtopbrengst dmv een helder gekleurde kunstharsvloer, duidelijkheid door verschillende kleurzones en gemakkelijk te reinigen zijn extra pluspunten.

Oude vloerplaten met verzakking of schade ? Geen nood, met epoxy-beton en de nodige glasvezelwapening zorgen wij weer voor een perfecte ondergrond. Een aangepaste gietvloer met geringe dikte zorgt daarna weer voor een veilige werkvloer, zonder horten en storten, mooi aansluitend op de aanpalende zones.

Samen met U wordt nagegaan hoe de werken kunnen verlopen zonder al te veel invloed het normale gerbuik. Meestal hebben wij genoeg aan 2 of 3 werkdagen per af te werken zone! Zo kan het gewone leven zijn gang gaan.

De LauCO Seamless PU of EP gietvloeren met gladde of antislip afwerking, of de unieke LauCO Sparkle …er is altijd een gepast kunstharssysteem voor uw binnen- en buitentoepassingen.

Neem contact met ons op, en wij verzorgen gratis en vrijblijvend graag info, offerte of een bezoek.

Onze referenties: