LauCo antislip PU gietvloeren in parkeergarages

interparking_kouter_gent_17Recentelijk werden door Interparking een aantal van hun parkeergarages in een nieuw kleedje gestoken. Met 67 parkeergarages en 41.489 parkeerplaatsen in België is Interparking de grootste speler in dit marktsegment voor ons belgenland. Interparking ontwierp tevens een nieuwe huisstijl met nieuwe lichtere kleuren voor rijbanen die een sfeer van ruimte en veiligheid scheppen. De parkeervakken zijn duidelijk gescheiden met brede lijnen, wat het “juist” parkeren vergemakkelijkt.

Na verschillende minder goede ervaringen met epoxy- en coatinggebaseerde systemen zocht Interparking een slijtvast en tevens slipvast systeem. Tegelijk moesten in een aantal parkeergarages de betonvloeren opnieuw uitgevlakt worden, omwille van een uitgesproken betonschade en slijtage van de toplaag. Na diverse voorafgaandelijke testen heeft Interparking besloten dat de PU gebaseerde antislip gietvloeren van LauCO een slijtvaste en zeker ook op termijn een prijsgunstig alternatief boden.

Voor meer informatie en foto’s  betreffende deze projecten kan U terecht op deze site bij Projecten > Interieur&project > Parkeergarages

U kan voor inlichtingen mbt dit en andere projecten steeds terecht op info@lauco.be, of rechtstreeks op nr 0478/982193 bij de LauCo projectverantwoordelijke.