Spoorwegbruggen

LauCO synthetische dichting: 100% ponsbestendige oplossing.
Een spoorwegbrug is moeilijk te cotroleren en/of onderhouden. gezien de voortdurende aanwezigheid van ballast en sporen is schade dikwijls slechts vast te stellen indien het al 5 voor twaalf is. Daarom is betonbescherming op spoorwegbruggen mogelijks nog belangrijker dan bij gewone bruggen.
Synthetisch gespoten dichting van LauCO vormt ook hier een scheuroverbruggend, ponsbestendig en snel doorhardend membraan, en zal een langdurige bescherming bieden tegen betonschade. Bovendien zijn onze systemen perfect bestand tegen trillingen, en zijn met glans geslaagd in de vybrogyre test.

Opstanden en detaillering zijn naadloos uit te voeren in dmv gespecialiseerde spuittechnieken en -machines aangebrachte bekleding. Ook zettingsvoegen kunnen naadloos ingewerkt worden in het dichtingssysteem. Door de hoge reactiviteit van onze kunstharssystemen is het brugdek snel klaar voor verdere afwerking of ingebruikname.

Samen met U onderzoeken onze ingenieurs welk LauCO synthetisch waterdichtingssysteem best voor uw toepassing geschikt is. De korte uitvoeringsperiode zorgt dan weer voor het halen van uw projectplanning.
Acrytec : MMA-Polyurethaan systeem

Neem snel contact met ons op, wij komen vrijblijvend langs en zorgen graag voor alle info en een offerte.

Onze referenties: